Лицензиран туроператор и турагент
Япония Тайланд Екскурзии в Европа Рим - Колизеят

Индивидуални екскурзии

Индивидуални екскурзии

Организираме инвидидуални екскурзии, отговарящи на Вашите желания и възможности

Туристическа агенция Ариана Травел организира индивидуални самолетни и автобусни екскурзии до атрактивни дестинации като - Япония, Тайланд, Дубай, Италия, Париж, Лондон, Гърция, Турция, Тунис, Египет, Малта, а и почивки за индивидуални туристи в Гърция, Турция, Тунис, Испания, Египет, Малта.

Възползвайте се от тези оферти, защото само така Вие ще посещавате САМО примамливите места, ще нощувате САМО в подходящи за Вас хотели и ще пътувате САМО по желаните начини!

Ние сме лицензиран туроператор и турагент и сме на пазара от 1994г. Позвънете за среща и посетете нашия офис! Ще се уверите, че това е най-най-добрият начин за екскурзия!

Лицензиран туроператор и турагент Ариана Травел - от 1994г. 

Специфична особеност в туристическата дейност на Ариана Травел е стремежът към максимално съобразяване с желанията на Клиента - независимо дали става дума за групово или индивидуално пътуване при екскурзии у нас или в чужбина. Предварително изготвената програма не се натрапва и винаги може да се допълни и преработи. Осигуряването на екскурзовод и транспорт на място е възможно не само за екскурзиите в чужбина, но и при бизнес пътуванията. Тур. агенция Ариана Травел предлага екскурзоводско обслужване на български език за следните държави: Франция, Англия, Германия, Япония, Малта, Италия, Австрия, Турция, Гърция, Кипър, Малта.

Предпочитани в работата на туроператор Ариана Травел са самолетните екскурзии. Хотелите, с които агенцията работи, също трябва да осигуряват достатъчен комфорт - не по-малко от три звезди. Характерно е съчетанието между екскурзия и почивка с продължителност около десет дни в страни от Далечния Изток: Тайланд, Шри Ланка, Сингапур, Япония, Дубай, Камбоджа, Виетнам.

 

ЕКСКУРЗИИ С АРИАНА ТРАВЕЛ - СПЕЧЕЛИ СПОМЕНИ